Proteadag 2018

In onze zoektocht naar een nieuwe camping voor de Proteadag 2018 zijn we uitgekomen bij camping de Paasheuvel in Vierhouten.
Deze camping biedt een ruim veld en een grote hal voor de Proteadag. Er zijn groepsvelden om te kamperen, blokhutten, stacaravans.
Deze keer zal het kamperen centraal via Protea geregeld worden.
Protea huurt alle faciliteiten voor het weekend van 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

De Proteadag zal op zaterdag 1 september 2018 plaatsvinden in en rond de Zonnehal, camping de Paasheuvelgroep in Vierhouten
Het programma op de Protedag 2018 begint om 10:30, op zaterdag 1 september in Vierhouten (Camping Paasheuvelgroep, Friemelt 31).
Voor die tijd kun je komen aanmelden en kijken op de Afrikaanse Markt.

Het wordt een topdag! Met afro hiphop, afrikaanse dans, een rap-cursus, percussie, diverse haar workshops, dynamische boksles en natuurlijk rugby, en nog veel meer....

Voor de kleintjes is er knutselen en een springkussen. Voor ouders is er een inhoudelijke workshop. Om half vijf is er een grote finale van de dag met optredens van de kinderen.

Hieronder zie je het complete programma. Klik hier meer informatie over het programma.

Klik hier om alvast te kijken welke workshops jij of je kinderen willen volgen.

Download via DEZE LINK onderstaand schema.

Blokkenschema